Rabu, Mei 12, 2010

Majlis Perkahwina Azura Dan Samad - 9&10 Mei 2010,Bandar Baru Uda (P dgn Tok Guru & Khairul)


9 Mei 2010 - Aku telah mengikuti Cikgu skolahaku, Cikgu Rasidi..merangkap sifu aku ke majlis perkahwinan Azura dan Samad di Bandar Baru Uda. Ini merupakan wedding yang pertama kalinya dalam sejarah aku ikut sbgai kamera an nie.. Dub dab jantung aku bergetar.. waktu nie adalah waktu yg paling sibuk.. org kedah kata kalut.. Dah la first time... kat dewan plak tu.. pada mulanya aku ingat aku sorang ja yg rasa kalut.. rupa-rupnya cikgu sidi pun ada bunyi mengatakan majlis nie mmg ada sedikit kekaluutan kerana program dia agak celaru di tambah pka dengan keadaan hujan yang lebat.. so, sbgai pelajar yg baru belajar, aku akui la mmg bukan sennag nk jadi kamera man yg pro.. Kami p 3 org.. Sorang lagi kawan cikgu rasidi, cikgu kat PKG Pekan Nenas.. Nama aku tak ingat..
Ok.. secara overall nya, majlis nie agak best.. lauk-pauk dia pun sodap.. hehe.. Org dia pun agak pemurah dan meramah.. pakcik yg dok main gendang tu pun aku sempat berbual2 dengan dia.. Perkara yg xdapat aku lupakan ialah, tengah dok best2 shot, tetiba bateri kmera aku abis.. adeehh... so, aku stop ja.. sambil tu charg kat diding dia jap.. Dan.. perkara yg palng erkejutkan aku, aku telah BERJAYA mengabiskan sebanyak 1000 shutter count aku untuk wedding ni.. hahaha,.. agak gila namanya.. tapi yg gambar agak2 OK, hanya 300 sahaja..Yg lain...mmm.. hampeh!! so.......... kena banyak belajar lagi.. keh2

Tiada ulasan:

Cari Blog Ini

Memuatkan ...