Ahad, November 28, 2010

Wedding @Air Baloi

28 Nov 2010, Ahad - Lagi skali aku dan Cikgu CD memulakan langkah ke Majlis Perkahwinan kat Air Baloi.. Kali ni, ada sorang lagi kawan Cg CD join.. Asal dr Air Itam.. Klu nk di kira2 jauh gak ngan tempat tu..Aku cam besa la, tak berapa kenal sangat pengantin.. tp, dorang ok jeee.. peramah tapi ada sikit malu2.. biasalah.. pengantin baru katakan.. Pasangan pun boleh tahan... cantik n hensem.. Pendek kata sepadan la.. Anyway, di sini aku share beberapa keping gambar bagi menunjukkan keadaan sebenar majlis tu... Selamat.. selamat...

Klik pada gambar untuk lebih besar dan jelas.



Klik pada gambar untuk lebih besar dan jelas.

Tiada ulasan:

Cari Blog Ini

Memuatkan ...