Jumaat, Disember 17, 2010

"Zaman dah berubah.. Dunia dah Maju"




Hah.!! HAri nie 17 Disember 2010, akhirnya sampai juga tenet kat umah aku di kampung nie.. so, pas ni boleh la aku dan sanak saudara semua menjimatkan kredit hp masing2 dengan online FB ja.. haha.. Jimat kredit hp, bayaq lebih kat karan n tenet... Xpa.. boleh wat video chatting... ble tgk gambar2 terkini.. Anyway, thank a lot to TM coz bagi kemjuan terkini pada kami.. Harap2, menda nie berpanjangan la.. jangan la plak sat-sat ja.. risau gak aku jadi cam selalu yng dok jadi.. seminggu dua memang laju dan seronok guna.. pastu sehari dua kemudian, terus ko.. slow.. dan macam2 lagi.... Harap2 pihak TM penuhi la janji2 dorang.. jngan plak nanti pukul 2-3 pagi aku kena kol 122 nak wat repot tenet xda.. haha

Tiada ulasan:

Cari Blog Ini

Memuatkan ...