Selasa, Jun 29, 2010

Cuti ke Cameron Highland ngan Keluarga..


CH

Salam..
Ahad, 26 Jun 2010 Kami wat satu keja mmg btoi2 last minit.. Mulanya family kakakz aku dtg umah kami kat pontian nie.. Lawat la katanya.. Depa sampai Jumaat, Malam.. Sedang dok rehat2 malam tu, tetiba depa ajak g Cameron Highland sok paginya.. Tambah pikir panjang Kami terus setuju. So, mlm tu sibuk la dok serve tenet and call sana-sini mencari Apartment nk sewa.. huhu... Rasa cam mimipa ja.. pokir2, skang ni kami dh kat umah pun.. haha.. So, kat sana kami sampai Sabtu petang then rehat.. Esok pagi (Ahad) kami memulakan pejalanan.. Ingat sempat abis semua.. tapi... dh la Hujan lebat.. so, tak abis la lawatan kami.. Kami balik asing-asing coz kaka aku balik ke Utara.. Aku nk balik ke Pontian.. Esok tu dh bukak Skolah.. Last2, aku terpaksa amik CRK coz tak sempat turun sebab ujan + Kabus yg aaaaamat tebal.. sekian..

"Pemandu Arah" kami...



Pengalaman pertama kali potong straberi..
"Satu untuk bakul..2 untuk saya.." hehe


Keluarga Kak La



Keluarga Kak Ni.. Merangkap kakak kandung aku yg paling sulung..

Tiada ulasan:

Cari Blog Ini

Memuatkan ...